Microsoft Dynamics NAV - Design & Systemutveckling

Update Affärssystem hjälper dig med design och systemutveckling till Microsoft Dynamics NAV Navision

I verksamhetsanalysen finner våra erfarna affärskonsulter snabbt de avvikelser som finns i Er verksamhet mot vad som erbjuds igenom standardfunktionaliteten i Microsoft Dynamics NAV.

För varje avvikelse upprättar vi en separat systemspecifikation som beskriver Ert önskemål om förbättring av systemet samt vad vi behöver anpassa i affärssystemet för att tillgodose Era krav på det nya systemet/rutinen.

När vi är överens och har signerat den upprättade systemspecifikationen så påbörjas arbetet med att utveckla den överenskomna produkten.

Vi lägger upp en tidsplan som passar Ert önskemål och startar igång projektet. Utifrån den upprättade systemspecifikationen designar, utvecklar, testar och levererar vi den färdiga lösningen.

Är Ni intresserad och vill veta mer om processen Design & Systemutveckling? Kontakta oss direkt på 031-727 78 00 eller fyll i kontaktformuläret så återkommer vi till Er snarast möjligt.

Hjärtligt välkommen!

 

 

 

 
Partners till Update Affärssystem - Microsoft Dynamics NAV Navision Sana Sitedirect Parttrap
 
 
captcha

Update Affärssystem AB      |      Datavägen 12A      |      436 32  ASKIM      |      Tel 031 / 727 78 00      |      Fax 031 / 727 78 01      |      www.affarssystem.se