NAV Affärssystem

Ekonomisystem Navision
 

Ekonomisystem

Ekonomisystem är ett samlingsbegrepp för mjukvara till datorer som behandlar samtliga rutiner för ekonomi för företaget. Andra begrepp som används idag är affärssystem och som tar ett större begrepp om företget och dess affärskritiska rutiner.


Ekonomisystem - Navision

Navision eller som det numera heter, Microsoft Dynamics NAV är ett modernt och helt integrerat ekonomisystem för små och medelstora företag. Ekonomisystem Navision stödjer och effektiviserar samtliga rutiner och processer inom företaget. Ekonomisystemet Microsoft Dynamics NAV, Navision är för dig som ställer stora krav på hög effektivitet och användarvänlighet.
 

Ett Modulbaserat ekonomisystem

Microsoft Dynamics NAV f.d. Navision är ett modulbaserat ekonomisystem där du finner all funktionalitet som du behöver för hela din verksamhet. Fördelen med detta är att du när som helst kan komplettera och addera funktionalitet till ditt ekonomisystem när du är redo och behöver den.

Modulerna i ekonomisystem Microsoft Dynamics NAV Navision är nedbrutna i så kallade granuler vilket gör att du slipper investera i stora och kostsamma moduler till ditt ekonomisystem när du endast behöver en liten delfunktion (granul) av ekonomisystemet.

Här finner du moduler och granuler till Microsoft Dynamics NAV
före detta Navision ekonomisystem:

  • Redovisning/ekonomi/anläggningstillgångar
  • Order/Försäljning och kunder
  • CRM/Affärsstöd och kontakter
  • Lager och artiklar
  • Inköp och leverantörer
  • Projekthantering
  • Resurshantering
  • Material och Produktionhantering (MPS)
  • Personalhantering


Ett flexibelt ekonomisystem

Moderna ekonomisystem skall vara flexibla och anpassningsbara. Microsoft Dynamics NAV f.d. Navision är byggt för att hela tiden vara flexibelt och anpassningsbart mot ditt företag, dess rutiner och dess personal.

Annpassningsbart ekonomisystem av både Er som användare och av våra affärskonsulter/systemutvecklare. Normalt utvecklar Ni som kunder enklare funktionalitet medans de mer avancerade kräver ingrepp från våra välutbildade konsulter. Vi kan Navision!

 

Standardverktyg för förändringar

Till Ert Navision Ekonomisystem finns det standardverktyg för att Ni skall kunna anpassa bildskärmslayouter, rapporter och tabellstrukturer i Ert ekonomisystem.

Vill Ni förändra grundfunktionalitet i Navision ekonomisystem så har våra systemutvecklare full tillgång till all kod i hela Navision ekonomisystem vilket gör att dina önskningar och drömmar kan förverkligas.
 

Ekonomisystem Microsoft Dynamics NAV

Idag ägs ekonomisystemet av Microsoft som har vidareutvecklat ekonomisystemet Navision och döpt om den till Microsoft Dynamics NAV. Microsoft har genom sitt engagemang i ekonomisystemet (affärssystemet) knutit samman ekonomisystemet med sina övriga produkter såsom Microsoft Outlook, Microsoft Office, Microsoft Sharepoint samt Microsoft SQL.

Enkelt att förstå

Microsoft Dynamics NAV, Navision är ett av marknadens mest kompletta och kompetenta ekonomisystem där man inte har gett avkall på användarvänlighet samt att det är enkelt att förstå.

Vi hjälper dig från start till mål!

Våra välutbildade affärskonsulter hjälper dig snabbt och kostnadseffektivt med implementering av Ert Navision ekonomisystem, är du redan igång men inte är riktigt nöjd med ekonomisystemet så hjälper vi dig med en nulägesanalys för att Ni skall kunna fokusera på förbättringar och eventuell kompetenshöjning bland Er personal.

Vill du veta mera om Microsoft Dynamics NAV f.d. Navision ekonomisystem och vad vi kan göra för dig så kontaktar du oss på 031-727 78 00 eller fyller i kontaktformuläret på hemsidan så kontaktar vi dig snarast möjligt.

Hjärtligt välkommen!

 
Ekonomisystem Microsoft Dynamics NAV
Demonstrationsfilmer
Klicka på ikonen till vänster för att komma till våra demofilmer
Ekonomisystem
Broschyr i PDF-Format
Klicka på ikonen till vänster för att ladda ned vår broschyr
 
Partners till Update Affärssystem - Microsoft Dynamics NAV Navision Sana Sitedirect Parttrap
 
 
captcha

Update Affärssystem AB      |      Datavägen 12A      |      436 32  ASKIM      |      Tel 031 / 727 78 00      |      Fax 031 / 727 78 01      |      www.affarssystem.se