Navision Göteborg - Update AB

Navision Göteborg
 

Vi är experter på Navision i Göteborg, behöver du hjälp?

Om Ni skall investera i ett helt nytt affärssystem till Ert företag eller om Ni redan har ett Navision affärssystem, då skall Ni kontakta oss på Update Affärssystem i Göteborg!.

Vi är nämligen experter på affärssystem och har över 25 års erfarenhet av både affärssystem och avancerade IT-lösningar.
Vi har dessutom valt att specialisera oss på ett enda affärssystem och det är Navision.

Målsättningen är ökad effektivitet, lönsamhet och nöjdare personal.
 

Certifierade affärskonsulter på Navision i Göteborg

Update Affärssystem i Göteborg har välutbildade och certifierade affärskonsulter på Navision som hjälper Er med förstudieanalyser, implementering och utbildning.
Förstudien är det grundläggande för att skapa förståelse över vad Ni önskar och hur det kan utföras i Navision effektivast och med minsta möjliga ingrepp. Därefter hjälper vi till med implementeringen och utbildning för en säker driftsstart. Våra konsulter hjälper också många av våra kunder med rena ekonomitjänster såsom vardaglig drift till utredning av felaktiga lagervärden m.m.

Utvecklare effektiviserar Era rutiner

Våra utvecklare hjälper Er med att anpassa Ert Navision affärssystem så att Ni blir maximalt effektiva och lönsamma. För att lyckas med detta börjar vi alltid med en förstudie där vi kartlägger hela processen för att i mesta möjliga mån använda standardfunktionaliteten i Navision. Anpasningen dokumenteras och prissätts och överlämnas därefter för godkännande av kunden innan utvecklingen kan börja. När vi har utvecklat och testat produkten så levererar vi den i Er testmiljö där Ni kan provköra och godkänna utvecklingen innan den installeras i Ert skarpa Navision. Processen följer Surestep som har tagits fram av Navision och Microsoft.


AddOns ger dig högre lönsamhet och effektivitet från dag 1!

Till Navisions standardfunktionalitet kan Ni köpa redan färdigutvecklade AddOns till Ert Navision affärssystem, dessa AddOns installeras enkelt i Ert befintliga Navision affärsystem och Ni är effektivt igång på ett par timmar. Ni hittar mera under AddOns på vår hemsida. Samtliga våra AddOns är utveklade för Navision Göteborg.
 

Vi hjälper dig från start till mål!

Update Affärssystem - Navision Göteborg, har välutbildade konsulter som hjälper dig snabbt och kostnadseffektivt med implementering av Navision Göteborg, är du redan igång men iinte nöjd med resultatet hjälper vi dig med en nulägesanalys för att Ni skall kunna fokusera på förbättringar och eventuell kompetenshöjning bland Er personal.

Vill du veta mera om Navision Göteborg kontaktar du oss på 031-727 78 00 eller fyller i kontaktformuläret på hemsidan så kontaktar vi dig snarast möjligt.

Hjärtligt välkommen!
Navision Göteborg

 
Demonstrationsfilmer
Klicka på ikonen till vänster för att komma till våra demofilmer
Broschyr i PDF-Format
Klicka på ikonen till vänster för att ladda ned vår broschyr
 
Partners till Update Affärssystem - Microsoft Dynamics NAV Navision Sana Sitedirect Parttrap
 
 
captcha

Update Affärssystem AB      |      Datavägen 12A      |      436 32  ASKIM      |      Tel 031 / 727 78 00      |      Fax 031 / 727 78 01      |      www.affarssystem.se