Orderingångsstatistik för Microsoft Dynamics NAV / Navision

AddOn funktionen "Orderingångsstatistik" är utvecklad av oss på Update Affärssystem AB i Göteborg och kan installeras på versioner av Navision 3.60 till Microsoft Dynamics NAV 2013.

Funktionen var en efterlängtad addon då det i tidiga versioner av Navision tidigt visade sig att det var svårt att få fram statistik om orderingången i företaget då försäljningsordern raderades efter bokföringen. Försäljningschefer, säljare och VD i företagen blev i detta läge blinda och kunde inte på ett bra sätt se orderingången vilket är ett måste i de flesta organisationer.

Vi byggde då upp en helt separat funktion med tabeller som sparar undan försäljningsorderraderna och dess förändringar baserat på det datum då de utförts. Genom dessa transaktioner kan vi hämta ut den statistik som kunden önskar genom ett standardiserat urval av rapporter och formulär.

Skulle Ni utöver de standardiserade funktionerna behöva ytterligare funktioner, rapporter eller formulär så står vi på Update Affärssystem alltid redo för att tillgodose just din personals eller ditt företags behov och krav.

Är Ni intresserad och vill beställa? Kontakta oss direkt på 031-727 78 00 eller fyll i kontaktformuläret så återkommer vi till Er snarast möjligt.

Hjärtligt välkommen!

Pris exkl moms: 15.000 kr

Uppgraderingsavgift: 200 kr/mån

 
 
Demonstrationsfilmer
Klicka på ikonen till vänster för att komma till våra demofilmer
Broschyr i PDF-Format
Klicka på ikonen till vänster för att ladda ned vår broschyr
 
 

Kontaktformulär:


captcha

 
Partners till Update Affärssystem - Microsoft Dynamics NAV Navision Sana Sitedirect Parttrap
 
 
captcha

Update Affärssystem AB      |      Datavägen 12A      |      436 32  ASKIM      |      Tel 031 / 727 78 00      |      Fax 031 / 727 78 01      |      www.affarssystem.se