Uppgradering av Microsoft Dynamics NAV / Navision

Dags för uppgradering av dit Microsoft Dynamics NAV Navision affärssystem - Kontakta oss på Update Affärssystem!

När systemet väl är i drift tillhandahåller vi löpande support- och uppgraderingstjänster vilket borgar för en trygg och långsiktig investering.

Ni får som kund hos oss kontinuerlig information om nyheter, tips samt nya versioner av Microsoft Dynamics NAV, E-handelslösningar och tillhörande AddOns.

När det är dags för att uppgradera Ert affärssystem inleder vi med en grundläggande analys med tillhörande workshop, här kartlägger vi vad Ert befintliga system innehåller jämfört med den nya versionen av Microsoft Dynamics NAV. Här fattar vi beslut om vilka anpassningar som skall flyttas med och vilka vi skall sortera bort till förmån för den ständigt förbättrade standard funktionaliteten i Microsoft Dynamics NAV. Vi passar också på att utbilda Er på den nya produkten för att vi gemensamt snabbare och bättre skall ta oss genom processen.

Därefter övergår vi i uppgraderingsfasen då vi uppgraderar kod och data samt testkör systemet innan vi levererar det för utvärdering till Er.

När Ni är nöjda med Er utvärdering uppgraderas systemet med Er senaste data och Ni är nu redo att driftsätta det nya systemet. Självklart är vi med Er under hela processen

Är Ni intresserad och vill veta mer om processen att uppgradera ett Microsoft Dynamics NAV? Kontakta oss direkt på 031-727 78 00 eller fyll i kontaktformuläret så återkommer vi till Er snarast möjligt.

Hjärtligt välkommen!

 
Partners till Update Affärssystem - Microsoft Dynamics NAV Navision Sana Sitedirect Parttrap
 
 
captcha

Update Affärssystem AB      |      Datavägen 12A      |      436 32  ASKIM      |      Tel 031 / 727 78 00      |      Fax 031 / 727 78 01      |      www.affarssystem.se