Verksamhetsanalyser baserade på Microsoft Dynamics NAV

Verksamhetsanalys från Update Affärssystem - En bra grund för en lyckad implementation!

En grundläggande verksamhetsanalys är väl investerade pengar och den borgar för ökad effektivitet och en säker implementering av systemet eller den nya funktionen i Ert företag.

Våra välutbildade konsulter har stor branscherfarenhet vilket underlättar arbetet med att förstå och sätta sig in i Ert företags olika affärsprocesser.

Syftet med verksamhetsanalysen är att ta fram en nulägesanalys av Er verksamhet.

Vi hjälper Er därefter med att se över Era nuvarande arbetsprocesser för att kunna arbeta fram ett beslutsunderlag som ligger till grund för att kunna effektivisera och uppnå Era fördefinierade mål.

Verksamhetsanalysen ligger till grund för oss i det framtida uppdraget att implementera det nya affärssystemet och/eller de nya rutinerna i Er verksamhet.

Är Ni intresserad och vill veta mer om processen i en verksamhetsanalys? Kontakta oss direkt på 031-727 78 00 eller fyll i kontaktformuläret så återkommer vi till Er snarast möjligt.

Hjärtligt välkommen!

 

 

 
Partners till Update Affärssystem - Microsoft Dynamics NAV Navision Sana Sitedirect Parttrap
 
 
captcha

Update Affärssystem AB      |      Datavägen 12A      |      436 32  ASKIM      |      Tel 031 / 727 78 00      |      Fax 031 / 727 78 01      |      www.affarssystem.se