top of page
Ta lager på lager

Bitlog WMS ger dig kontroll och hjälp ute på  lager 

Bitlog Warehouse Management System (WMS)

Även känt som lagerhanteringssystem, är en IT-baserad plattform som effektivt hanterar mottagning, förflyttning och utskick av produkter inom lagermiljöer.

Bitlog grundades i Stockholm år 2006 och lanserade den första versionen av Bitlog WMS 2014. Med en gedigen bakgrund inom branschen har Bitlog WMS utvecklats med fokus på att spegla bästa praxis och optimal lagerhantering i nära samarbete med användarna.

Molnbaserad (SaaS) och skalbar mjukvara

Bitlog WMS är en molnbaserad (SaaS) och skalbar mjukvara som automatiskt uppgraderas flera gånger per år, vilket ger användarna omedelbar tillgång till nya funktioner. Systemet är skalbart och kan enkelt implementeras på flera platser och lager oavsett geografisk position eller tidszon. Med Bitlog WMS kan funktionalitet och användare läggas till efter behov när lagerprocesserna utvecklas. Autopiloten är kärnan i systemet och hjälper till att planera och prioritera lagerarbetet genom att optimera processer baserat på realtidsdata för maximal effektivitet.

Update Affärssystem har ett nära samarbete med Bitlog och specialiserar sig på att integrera deras lagerhanteringssystem med affärssystemen Microsoft Dynamics 365 Business Central och Microsoft Dynamics NAV. Bitlog WMS hanterar alla aspekter av lagerhantering inklusive inleverans, plockning, batchplockning, produktion, lagerflyttar och inventering samt integrering med TA-system.

Vill du veta mer eller se en demo? Kontakta oss direkt på 031-727 78 00!

Bitlog lagerhantering

​"Bitlogs mobilapp är fantastisk! Ny personal kan vara i gång och helt självgående efter bara 1–2 timmar”

Magnus Olsson, Logistikchef, Care of Carl.

Varför Bitlog?

 

  • Integreras direkt mot Business Central, med vår koppling. ​​

  • Bitlog är ett molnbaserat lagerhanteringssystem (WMS) som alltid körs på den senaste versionen.

  • Systemet är papperslöst med användarvänligt gränssnitt.

  • Förbättra kundupplevelsen och kundnöjdheten genom att eliminera felplock

  • Bitlog är lätt att använda och enkelt att komma i gång med - att ta in extra personal blir aldrig ett jobbigt projekt.

  • Enkla integrationer. Ta del av sömlösa API-integrationer med er e-handel och ert ERP-system.

  • Vår support står redo med enorm branscherfarenhet och expertis

bottom of page