top of page
Arbetsplats

Konsultation,säkerhet och övervakning

På Update Affärssystem är stolta över att kunna erbjuda dig och ditt företag en omfattande säkerhetslösning för din IT-infrastruktur.

Vi Garanterar att leverera vårt bästa när det gäller nätverksleverantörer, brandväggar, servrar, switchar, VPN, arbetsstationer, Wi-Fi och andra relaterade produkter och tjänster för att säkerställa att din IT-miljö är trygg och skyddad.

Konsultation 

Eftersom varje IT-miljö är unik, anpassar vi oss alltid efter era specifika behov för att säkerställa att vi levererar den högsta kvaliteten på våra tjänster.

Vi strävar alltid efter att överträffa era förväntningar och vi är inte nöjda förrän vi kan vara stolta över resultatet av vårt arbete.

Övervakning 

Vi utnyttjar Solarwinds RMM-system, N-Central, för övervakning av våra servrar och arbetsstationer. Genom detta program kan vi snabbt upptäcka och åtgärda problem innan de eskalerar.

Med N-Central kan vi hantera övervakning, antivirus, säkerhetskopiering, fjärranslutning och automatisering av funktioner, vilket effektiviserar processerna och minskar väntetiden för supportförfrågningar. Detta ger oss möjlighet att leverera snabb och effektiv support till våra kunder.

Databashantering 

Vi arbetar dagligen med anpassningar och tillägg för affärssystem som Microsoft Dynamics NAV och Microsoft Dynamics 365 Business Central.

 

Samtidigt övervakar vi hälsan hos dessa databaser och säkerhetskopierar dem dagligen för att säkerställa att er data alltid är tillgänglig för er verksamhet.

Analyser och Säkerhet 

De flesta företag är beroende av servrar idag. Vi rekommenderar kvartalsvis underhåll för att säkerställa deras pålitlighet och prestanda. Detta innebär att vi noggrant granskar säkerhetsloggar, övervakar hårdvaruhälsan och analyserar aktiv användning.

Genom att vidta dessa åtgärder har vi upptäckt och löst problem i tid, vilket har hjälpt till att undvika driftstopp och minimera avbrott i processen

Säkerhetskopiering 

N-Central erbjuder en pålitlig backuplösning med en stabil molnbaserad plattform. Vi genomför dagliga säkerhetskopieringar som synkroniseras med Solarwinds servrar i norra Europa för att säkerställa att era data kan återställas även vid oförutsedda händelser.

Förutom molnlösningen kan vi också inkludera en lokal kopia, vilket är optimalt för situationer med långsam nätverksanslutning. I sådana fall görs först en backup till den lokala enheten, följt av en synkronisering med molnservern.

Denna konfiguration har framgångsrikt säkerställt återställningar för flera kunder vid olika händelser, såsom vattenskador, brand eller intrångsförsök.

bottom of page