top of page
Kontorsutrymme

Hård/Mjukvara & Tillbehör 

IT är en viktig del idag i allas vardag, här fokuserar vi på hög kvalitet och prestanda till rimliga priser. Vi har valt att endast arbeta med marknadens ledande aktörer.

Datorer och Workstations

Vi har valt marknadens ledande aktörer DellHP och Lenovo. Vi samarbetar med flera leverantörer för att säkerställa hög tillgänglighet, snabba leveranser och konkurrenskraftiga priser.

 

Vi har valt HP och Lenovo på grund av deras högkvalitativa produkter och den professionella av egens Erfarenhet samt den support vi har fått när det har uppstått problem

Skrivare och Skanners 

Vi erbjuder skrivare och skanners som vi vet är pålitliga och fungerar väl över lång tid

Vi väljer HP för skrivare och skanners på grund av deras pålitlighet och förvärv av Samsungs skrivaravdelning.

För etikettskrivare rekommenderar vi Zebra på grund av deras höga kvalitet och tillförlitlighet. Vi har också erfarenhet av andra märken som Sharp, Fujitsu, Xerox, Epson, Brother, Canon och fler.

Mjukvara 

När det gäller mjukvaruassistans, sträcker vi oss över ett brett spektrum av behov. Förutom att hantera och anpassa våra kunders affärssystem, erbjuder vi även support för andra mjukvaror.

Vi arbetar regelbundet med programvaror för hälsomonitorering, backup och antivirus i en integrerad RMM-lösning som heter 

Solarwinds N-Central.

Vårt huvudfokus inom IT ligger på felsökning. Vi hanterar allt från vanliga problem med serverhälsa, databaser och affärssystem till mer omfattande utmaningar med mjukvarointegrationer.

Exempel på felsökning kan vara att lösa problem med kommunikationen mellan olika programvaror eller att identifiera varför vissa funktioner har slutat fungera som de ska.

Om vi stöter på problem som överstiger vår expertis, agerar vi som tekniska kommunikatörer och samarbetar med produktsupporten för att effektivt lösa problemet åt våra kunder.

Server och Operativsystem

Vi riktar vårt huvudfokus på servrar mot HP Proliant ML-serien, som genom åren har visat sig erbjuda en pålitlig trygghet för företag.

Valet av HP Proliant ML-serien grundar sig på deras kompatibilitet för olika miljöer. De kan enkelt installeras i rack med hjälp av ett extra rackmonteringskit eller användas fristående tack vare sin design som liknar en vanlig skrivbordsdator.

Brandväggar 

Sedan 2018 är vi partners med Sophos, leverantörer av marknadens ledande brandväggar.

Vi har direkt jämfört dessa brandväggar med våra tidigare leverantörer och sett betydligt bättre säkerhetsfunktioner och enklare hantering, med snabbare support vid behov av justeringar.

Med ett användarvänligt gränssnitt och vår djupa erfarenhet kan vi säkerställa att er företagsmiljö är så säker som möjligt.

Genom att utnyttja dessa system kan vi enkelt och snabbt skapa direktanslutningar till ert kontor via SSL-krypterade VPN-tunnlar för varje användare, med möjlighet att styra tillgången på användarnivå för att begränsa eller tilldela åtkomst till systemet.

bottom of page