top of page

Microsoft Business Central

Flexibelt i verksamheten

Microsoft Business Central är ett helt webbaserat affärssystem vilket gör att du kan använda det från vilka enheter du vill och  få åtkomst var du än befinner dig!

Ni kan enkelt utöka funktionaliteten med färdigbyggda appar eller genom unika anpassningar speciellt utförda för Ert företag av våra kompetenta systemutvecklare.

Nu kan du bekymmersfritt flytta ditt affärssystem till molnet/cloud utan att behöva oroa dig för säkerhet och prestanda.

 

Allt ingår i licensen du hyr till förmånliga priser genom oss på Update Affärssystem:

  • Komplett BC/affärsystem för Din verksamhet

  • Säker och optimerad servermiljö

  • SQL Server Databas

  • Säkerhetskopiering (backup)

  • 2 uppgraderingar per år  (BC i standardversion)

Business Central finns även för lokal installation/Onprem om så önskas.

Optimal prestanda

Affärssystemet har som standard ett antal rollbaserade arbetsytor och riktlinjer för arbetsflöden vilket direkt effektiviserar det dagliga arbetet inom företaget.

Microsoft 365 är inbäddat i Business Central vilket leder till förbättrad effektivitet och Ni får snabbare rapportering och avslut inom Er verksamhet.

Värdefulla insikter

Genom affärssystemet får du och ditt företag  en kontinuerlig datavisualisering i realtid.

 

Ni kan med enkelhet förutse försäljning med hjälp av historiska data som behandlas i det inbyggda Business Intelligence verktyget.

Funktioner inom Business Central

Microsoft Business Central finns i två versioner baserat på önskad funktionalitet. Basversionen heter "Essentials" och innehåller allt utom Produktion och Service/kontrakt. Vill Ni få full tillgång till all funktionalitet väljer Ni istället "Premium".

Utöver detta finns det en begränsad version som heter "Team Members" och som är till för användare som vill övervaka, se information samt skriva ut rapporter, notera att det inte går att bokföra något genom en Team Member användare.

Här nedan finner Ni samtliga funktioner inom affärssystemet och varje funktion är länkad till sidor med mer utförlig information beträffande funktionen:

Kom igång med Business Central!

Att implementera ett nytt affärssystem i verksamheter har vi gjort sedan företaget startades 1988 och vi har utfört över 300 lyckade implementationer hos företag runtom i Sverige, Skandinavien och Europa. Vi vågar sticka ut hakan och säga att vi behärskar processen med att genomföra lyckade implementationer av Microsoft Business Central!

Vi har under årens lopp utvecklat två implementeringsmetodiker för att tillgodose Era behov baserat på komplexiteten på projektet samt kunnande inom Ert företag. De heter Rapid Start och Sure Step.

Rapid Start lämpar sig för mindre/enklare projekt där vi utgår från att använda Business Central i standardutförande. Är projektet lite mera komplext och vi skall utföra anpassningar/använda tredjepartsprodukter är vår rekommendation alltid att utgå från Sure Step! Ni kan läsa mera om våra implementeringsmetodiker här nedan:

Springa ett maraton

RAPID START

I’m a paragraph. Double click

me or click Edit Text. It's easy  to make it your own.

Kollegor diskussion

SURE STEP

I’m a paragraph. Double click

me or click Edit Text. It's easy  to make it your own.

bottom of page