top of page

Update Affärssystem

Nöjda kunder är nyckeln till framgångsrika konsultföretag och uppnås bäst genom engagerade och kompetenta medarbetare som ger allt för våra kunder.

 

Våra avdelningschefer arbetar kontinuerligt med att sporra och utveckla vår personalen så att vi alltid ligger steget före...

 

Vi arbetar utifrån en renodlad metodik som inleds med en grundläggande analys för att först förstå kundens behov innan vi rekommenderar en lösning och kan ge ett pris. 

 

Vid accept från kunden tar våra erfarna projektledare över och driver projektet från start till slutförande - Helt i enlighet med den uppsatta tidsplanen och budgeten.

När projektet är slutfört följer vi upp projektet med en gemensam analys där både kund och projektmedlemmar intervjuas för att utvärdera samt lära oss vad som skulle kunna utförts bättre. 

 

Inget lämnas till slumpen hos oss på Update Affärssystem!

Hjärtligt välkommen som kund! - 031 - 727 78 00

Vårt mål är nöjda kunder!

>35

Års erfarenhet inom branschen

21

Seniora projektledare, konsulter & utvecklare

>300

Levererade system

(Navision/NAV/BC )

99,15%

Väl genomförda projekt mot kunder

Kompetens och arbetsmodell:

Genuin kunskap & kompetens inom vårt affärsområde

Genom våra över 35 år i branschen så vågar vi sticka ut hakan  och säga att vi är experter på såväl IT som affärssystem!

Genom att kontinuerligt arbeta utifrån vad som är bäst för våra kunder samt överföra kompetens om våra produkter skapar vi nöjdare kunder.

Unik arbetsmodell med högsta engagemang

Vi arbetar dessutom utifrån en annorlunda arbetsmodell än våra kollegor i branschen.

 

Varje dag planeras in i två arbetspass där 4 timmar planläggs mot projekt och 4 timmar separeras till akuta ärenden och support.

 

Detta gör att våra kunder aldrig behöver vänta på support eller akuta ärenden vilket är mycket uppskattat av våra kunder!

Våra värderingar

Vi håller vad vi lovar...

Kunskap

Vi tror på att kontinuerligt inspirera och utveckla vår personal. Detta garanterar att vi ständigt kan leverera de produkter och tjänster som våra kunderna efterfrågar.

Ärlighet

Genom att utstråla ärlighet skapas ett stort förtroende-kapital hos våra kunder och personal. Vi behöver därför vara närmre våra kunder och kontinuerligt möta samt samtala med dem.

Respekt

Vi visar våra medarbetare och kunder stor respekt genom att först lyssna och därefter genomföra det som våra kunder har efterfrågat samt det som vi har utlovat.

Laganda

Vi arbetar alltid i team och utnyttjar därför företagets totala kompetens och styrka från grundläggande analys till slutfört projekt. Detta för att kunna uppfylla kundernas krav/önskemål.

Engagemang

Genom stort engagemang lyssnar vi på våra kunder och deras önskemål för att sedan finna de bästa och optimala lösningarna för deras företag. Vi levererar alltid med stolthet genom att personligen förevisa den beställda lösningen.

Vi samarbetar med de allra bästa partners inom vår marknad:

Tasklet Factory Busniess Central
golden Busniess Central
logtrade Busniess Central
exflow Busniess Central
Bitlog Busniess Central
 Yabie Busniess Central
Continia Busniess Central
Creditsafe Busniess Central
Gung Busniess Central
bottom of page